top of page
Search

Kellegi poolt öeldud sõnad ei ole sinu reaalsus

Updated: Feb 1, 2019

“Mitte keegi ei saa sind maha materdada. Mitte keegi ei saa rikkuda sinu mainet või teha sind murelikuks. Mitte keegi ei saa riivata sinu tundeid kui sa tead kes sa oled ja miks sa teed seda mida sa teed. Mitte keegi ei saa sulle panna pähe vääruskumusi juhul kui sa vabatahtlikult ei loovuta oma väge ega lase seda enda sisse.” - Andero Pebre

Kui palju me võtame vastu otsuseid ja teeme tegusid kellegi välja öeldud arvamuste pealt ja kui palju otsuseid ja tegusi me jätame tegemata, võttes kuulda kellegi arvamusi või välja öeldud sõnu? Meil kõigil on kas vanemad, lapsed, sõbrad, sugulased, töökaaslased, koolikaaslased või lihtsalt head tuttavad - kellel rohkem kellel vähem. Neil kõigil omad maailmavaated ja arvamused, kuid kui suur roll on nendel inimestel mõjutamaks sinu arvamusi või maailmavaadet? Kui suur roll on neil mõjutamaks sinu unistusi ja eesmärke? Järgmisena tõusevad esile inimesed, kellega meil pole vähimatki pistmist, kuid kellel võib olla isegi suurem kontroll, võim, usaldus kui ka energeetiline side meie üle, kui nendel eelnevalt mainitutel. Me kutsume neid "autoriteete" erinevate nimede pidi: arstideks, poliitikuteks, ministriteks, riigikogu liikmeteks, õpetajateks, ülemusteks, advokaatideks, pankuriteks, kohtutäituriteks – kelleks iganes veel, kes omavad kindlat staatust ja kelle sõna “maksab”. Tõepoolest kellegi poolt öeldud sõnad võivad olla tasulised nii finantsiliselt kui ka energeetiliselt. Inimesed aga tihtipeale ei teagi, miks nad kellegi tasulistele (maksustatud) välja öeldud sõnadele järgnevad.

Ma ei sooviks seda mainida, aga ma kahjuks pean. “Me elame maailmas, kus arstid hävitavad meie tervist, advokaadid hävitavad õiglust, ülikoolid hävitavad meie teadmisi, valitsused hävitavad meie vabadust, meedia hävitab informatsiooni, religioon hävitab vaimsust ja meie pangad hävitavad majandust”. See ei ole minu väljamõeldis. Nende sõnade eest vastutab tegelikult Chris Hedges, kes on Ameerika Ühendriikide üks silmapaistvamaid ajakirjanikke ja aktiviste just oma julgete ja ausate väljaütlemiste poolest. Ta on kirjutanud ka mitmeid põnevaid tõsielulisi raamatuid. Mul lihtsalt ei jää muud üle, kui tema poolt öeldud sõnadega nõustuda, sest ma näen ja kuulen seda kõike ju igapäevaselt, nii nagu ka paljud teised lugejad.

Sellegipoolest meil ei ole vaja tegeleda lammutamise, hävitamise, takistamise, võitlemise või vastandumisega. Tuleb tegeleda uue ja parema loomisega. Nii nagu Socrates on öelnud: “Maailma muutmise saladus ei seisne vana vastu võideldes, vaid tuleb suunata kogu energia uue ehitamisele”. Need sõnad toetavad minu maailmavaadet, seega ma olen täielikul veendumusel, et ehitades vana kõrvale uus, lakkab vana ühel päeval lihtsalt eksisteerimast. Siin ei ole vaja taktikat, sõjaplaani, rahutut mässumeelset rahvast või teha ümarlaua taga istumisi. Igalepoole kuhu sa paned oma fookuse ja energia, seda sa võimendad. Küsimus ongi ainult selles, mida keegi võimendada soovib? Siin on aga palju nüansse, sest uue loomine ei tähenda nüüd seda, et ma laseks igal võimutsejal süsteemi siseselt endale pähe istuda. Meile räägitakse meie kohustustest ja mingitest põhiseaduse mängureeglitest, kuid keegi ei räägi inimese sünniõiguslikest väärtustest ja õigustest kui piiramatu võimu ja vabadusega maailmaelanikest, kelle kohustus on elada üheskoos loodusseadustega ja harmoonias kaaselanikega, tegemata füüsilist, vaimset või varalist kahju teistele. See peaks olema iga intelligentse inimese jaoks elementaarne muidugi. Mina kui väärikas, iseendast teadlik ning iseennast armastav, lugupidav ja teiste hingedega arvestav elav hing ei tohi oma tegemistega võimendada süstemaatilist kuritegevust ja inimkonna orjastamist. Kurb lugu on aga see, et enamus ametlikud-riiklikud-eraettevõtlikud-maksustatud organisatsioonid-asutused-ametid või teenistuses tegutsejad seda teevad, küll aga kahjuks mitte-teadlikult. Kuid selle blogi eesmärk ongi tõsta teadlikkust.

Teleka ees vaadates mõnda rahutut sündmust, me võimendame seda, sest see vastab lihtsatele kvantfüüsika reeglitele. Need reeglid kehtivad siin reaalsuses, olenemata sellest kas me seda soovime või mitte, kas me seda usume või mitte. Täpselt sama loogika järgi toimib ka füüsiline võimendamine, kui me lähme plakatitega tänavale mässama. Tänavale mässama minemine on ka muidugi toonud teatud riikides tulemusi, kuid kas pikaajalisi või on need lühiajalised? Kas tänavatel mässamine on see valik millega maailm päriselt muutub? Vana mootori peal edasi kulgev ühsikonna mudel saab eksisteerida ainuüksi tähelepanu saades ja selle sees pakutave valikute valimisel, on ta siis valimine valimistel parteide vahel või valimine erinevate pankade vahel kuhu konto teha. Poolt ja vastu argumendid on ju pidevalt vesi nende veskile, vahet pole kas me proovime heaga või halvaga. Pole vahet kas süsteem annab meile 10 valikut või 2 valikut. Kui viimased 11 000 aastat on kõik valikud olnud inimkonna orjastamise eesmärgil siis miks arvata, et nüüd tulevad roosamad või helesinisemad valikud? Alternatiiv-valikud süsteemi siseselt on ka valikud. Siin on ka mõningaid nüansse. Kuna 2013 aastatst on käivitunud suured muutused, siis ühel päeval võime näha ka isegi reaalseid valikuvõimalusi.

Tuleme nüüd tagasi selle juurde, mida võivad sinuga teha kellegi poolt öeldud sõnad. See on tegelikult väga emotsionaalne ja karm teema, sest siin ilmas liigub ringi palju andekaid, talendikaid ja seda maailma paremuse poole muutma tulnud inimesi (Indigo Lapsi), kuid kellegi teod või sõnad võivad selle potentsiaali hävitada varajasest east kuni siinse elu lõpuni.

Hakkame pihta sellest hetkest, kui me siia ilma sünnime. Üks ilusamaid ja pühamaid sündmusi on lapse sünd ehk uue hinge toomine siia planeedile. Jah, on tulnud nüüd tavaks ja traditsiooniks sünnitada haiglas, kuigi inimesed on elanud tuhandeid - miljoneid aastaid ja iga laps sündis alati oma kodus. Hea küll, tehti sünnitusmajad, kus siis spetsialistid aitavad tuua vanematel siia ilma uusi hingi. Nüüd, kui spetsialist on aidanud imiku ilmale tuua hakkab toimuma midagi, mis enam minu mõistusesse mitte ühelgi moel ei mahu, küll aga saan väga hästi aru miks seda tehakse. Sünnib puhta/terve organismiga laps, kelle immuunsüsteem on veel väljaarenemata ja kelle kaitsebarjäärid on veel väga hõredad, kes alles toibub üldse sellest, et ta siin anorgaanilises maailmas hingab ja ennast liigutab. Aga nüüd arvavad spetsialistid, et oleks väga loogiline ja vajalik süstida ettenähtud korras sellele organismile aineid nagu: elavhõbe, tiomersaal, alumiiniumühendid, sorbitool, naatriumglutamaat, loomne DNA, abordijäänused ja veel väga palju muud (Lisainfo leidmiseks pange google otsingusse Vaccine ingredients, kogu info on avalik ja leitav). Kui vanemad ei ole nõus vaktsineerima, hakatakse lapsevanemaid peedistama, tehes maksimaalset psühhoterrorit ja ajupesu kuni sinnamaani välja – “Kas te tahate, et teie laps ära sureks?”  – Sellise sõnajõu pealt on juba 50/50 tõenäosus, kas lapsevanem laseb teha või ei lase, isegi siis, kui ta oli eelnevalt 99% kindel, et ei lase. Nüüd sõltub kõik sellest, kui tugev ja teadlik lapsevanem tegelikult on. Kui arstid saavad müügitööga hästi hakkama, millega toetatakse kõige õõvastavamat ärimudelit maailmas, siis on vanemad ostnud enda ellu lapse, kes väga suure tõenäosusega ei ole enam kunagi see, kes ta võinuks olla. Siinkohal ma ei hakka statistika esiletoomise juures peatuma, internetis on kogu info kõigile käeulatuses. Tekib küsimus, kas me soovime sellist tulevikku luua?

On üks hea ütlus, et meeskond on täpselt nii tugev kui on tema nõrgeim lüli. Me kõik inimesed planeedil oleme üks suur meeskond. Kui me suhtume ükskõikselt nii tõsistesse teemadesse ja infot oma lähedastega, sõpradega või tuttavatega ei jaga, siis ei ole ka mõtet oodata suuremaid muutusi siin maailmas. Jällegi oluline ei ole vastandumine, et võidelda vaktsiinide vastu, oluline on anda kätte inimestele tõene informatsioon selle kohta, mida vaktsiinid tegelikult sisaldavad ja siis igaüks otsustab ise. Lõpuks see kaalukauss liigub sinnamaani, et arstidel tuleb lihtsalt need vaktsiinid ära visata kuna keegi ei tarbi neid ja vaktsiinitööstus peab uksed sulgema. Mind paneb imestama, et nii paljud vanemad teavad, et vaktsiinide mõju imikule võib lõppeda väga kehvasti, kuid ometi laseme ennast arstidel mõjutada. Arstid ei püüa meid teadlikult sombistada, nad teevad lihtsalt neile ettenähtud tööd ja kui sa elad terve elu hüpnoosis ja meeltekontrolli programmis siis sa oled nõus kasvõi oma elu andma, et kaitsta süsteemi poolt ette nähtud reegleid. Palun lapsevanemad ärgake üles ja usaldage iseennast ja oma lähedasi, kes on ennast teemaga kurssi viinud, kuid mitte neid inimesi, kes ei vastuta oma sõnade ja tegude eest. Arstid, rohud, vaktsiinid, mis iganes preparaadid ei vastuta ühegi tagajärje eest. Kokkuvõttes vastutab lapsevanem ise ja kui teid on eelnevalt juba hoiatatud siis ei saa pärast olla pahane ka süsteemi, arstide või vaktsiinide peale, sest sulle anti valik. Me elame vabatahte universumis, kuid igal valikul on tagajärjed ja tagajärgede eest vastutab alati keegi.

Me jõuame nüüd sinnamaani, kus lapsed lähevad kooli. Loomingulised noored talendid astuvad kooli, kus neile visatakse ette kõigile ühine programm, mida tuleb hakata järgi korrutama analüüsimata üldse millised on erinevate laste potentsiaalsed tugevamad kohad ja nõrgemad kohad. Siis hakatakse kõigile lastele panema hindeid. Kes on andekad kopeerijad ehk parema mäluga ja vahest ka parema loogilise mõtlemisega saavad 5 ja need kellel mälu või huvi "saasta õppida" nii suur ei ole saavad 2. Vahet pole, et mõni laps ei hakkagi näiteks matemaatikast või keemiast kunagi aru saama, sest ta pole numbrite/loogika või vasaku ajupoolkera inimene. Tema potentsiaal tuleks välja hoopis näiteks kunstis või muusikas. Hullemal juhul võib kellegi eluteele sattuda mõni vanakooli õpetaja kes oma väljaöeldud sõnadega võib täielikult nullida lapse enesekindluse juba varajases eas, rikkudes tema loomuliku ande ja potentsiaali väga pikaks ajaks. Näiteks: “Sa oled ikka nii saamatu”, “Ma ei usu, et sa seda kooli nii jätkates ära lõpetad”, “Ilma hariduseta ei ole sa siin elus mitte keegi”. "Kuidas sa tulevikus üldse hakkama saad?" Nüüd oleneb lihtsalt sellest, kui tugev on lapse mentaalne seisund ja kui kiiresti suudab laps infoväljas ringlevat sodi väljutada oma peast. Siinkohal tuleb ka vanematel mõelda, mida ja kuidas lastega rääkida ja käituda või mida neile pähe suruda või tegema sundida. Lisaks mõtetele on ka väljaöeldud sõnal ja selle taga peituval emotsioonil väga suur jõud, mis võib olla ülimalt inspireeriv, kuid samas võib olla ka halastamatult hävitav.

Jõudes täiskasvanuikka hakkavad meie elu mõjutama rohkem sõbrad, tuttavad, töökaaslased, elukaaslased ja üldine kultuurikiht. Meile saab siis aina rohkem määravamaks, mida teised meist arvavad ja aina rohkem läheb meil korda teiste inimeste arvamus. Meile on siis juba välja kujunenud mingisugune omanäoline maailmavaade, mille järgi elada. Igal inimesel on oma arvamus. Õigemini igal inimesel peaks olema oma arvamus ja iga inimene peaks enda eest seisma ja oma arvamust avaldama, vastasel korral elaksime kellegi teise elu, korrutaksime kellegi teise lauseid, teeksime kellegi teise tegusid, mõtleksime kellegi teise mõtteid ja päeva lõpuks näeksime kellegi teise unenägusid. Kui palju me tegelikult kuulame ja usaldame iseennast? Ma ei ütle, et me ei peaks kedagi teist kuulama ega usaldama peale iseenda, vaid oskama analüüsida, tunnetada ja filtreerida erinevate inimeste välja öeldud arvamusi või uskumusi. Igas hetkes tuleb olla teadlik, et mida võtta tõsiselt ja panna kõrva taha tehes teadlikke järeldusi ja mida lasta endast täielikult mööda. Meie maailmas on paraku palju viha, hirmu, argust, häbi, vastutustundetust ja naiivsust. Inimesed ümberringi üritavad midagi üksteisele tõestada, üksteisega võidelda, üksteisest paremad olla luues pidevat vastandumist elu kõikides valdkondades. Pahatihti me ütleme vihahoos ja tasakaalust väljas olles sõnu ja lauseid, mis võivad tekitada palju pahandust ja mida me ise tagantjärgi kahetseme. Kuna meie mentaalkeha ja emotsionaalkeha on teatud planetaarsete katastroofide ja geenimutatsioonide tagajärgedel väga lõhestunud ja anorgaanilises nihkes siis on arusaadav, et need elamise, käitumise ja mõtlemise mustrid on paigast ära.

Me suudame oma väljaöeldud sõnadega teha haiget isegi oma kõige kallimatele lähedastele inimestele, keda sisimas armastame ja kellest hoolime. Kui teil on lapsed või nooremad vennad-õed, siis inspireerige ja toetage neid ja nende ideid. Meil kõigil on omad unistused ja nägemused millestki, mis paneb meid inspireeritult ja motiveeritult tegutsema. Proovigem mitte lahterdada reaalseid võimalikke ja mitte-reaalseid võimatuid unistusi, sest loomes on kõik võimalik, kui seal taga on piisav energia, teadlikkus, pühendumine ja järjepidevus. Tõsiasi millega tuleb arvestada on see, et kui me proovime luua siia maailma midagi uut, enneolematut mille taga on suur lisaväärtus ja nõdlus, siis leidub alati inimesi, nii võõraid kui ka lähedasi, kes hakkavad oma poriste taldadega selle idee peal tallama. Just siis annavad endast märku need kadedad ja asjatundmatud “spetsialistid”, kes räägivad rohkem kui professorid, teavad vähem kui laborirotid ja teevad tegusi samapalju kui kodus teleka ees lebav diivan. Kaitskem ja hoidkem alati oma teadmisi ja loovaid ideid hävitavate sõnade eest. Pole midagi hullemat, kui jätta miskit tegemata sulgedes oma loovuse, kuulates kellegi teise arvamust, mis ei ole kuidagi seotud sinu reaalsusega. Sa ei saa ja sa ei tohikski karta midagi kui sa tead, et sa räägid tõde. Tõe taga on alati energia mis kannab sind üle raskuste. On selline väljend, et "You can't be scared to die for the truth". - https://www.youtube.com/watch?v=M1W71fI1wCM&t=69s

Meis kõigis on olemas see vägi, jõud ja teadmine loomaks mõnda omanäolist väärtust siia maailma. Mitte keegi ei saa meile öelda kuidas mingi stsenaarium meie jaoks lõppeb. Me oleme loojad ja me kujundame ja voolime selle reaalsuse valmis ise, nii nagu planetaarne morfogeneetiline väli ja inimese enda morfogeneetiline väli kokku luua suudavad kogu selle taustsüsteemi sees kus me elame. Siia lõppu lisan ma ühe väga siira ja emotsionaalse video ühest ülimalt inspireerivast inimesest kelle nimi on Alex. Ta räägib oma loo, mis kirjeldab seda kui võimas on tegelikult inimese keha ja visualiseerimise jõud. Kõike saab taastada ja tervendada kui inimeses endas on kindel jõud, vägi, usk, teadmine, teadlikkus ja järjepidevus.

NB! Kes vähegi inglise keelest aru saavad, siis vaadake see 11 min. video lõpuni! - https://www.youtube.com/watch?v=2DF1jGD9j2A


707 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page